Elevbladet EBL

Elevbladet EBL är en tidning för alla finlandssvenska skolungdomar, och en medlemsförmån för FSS medlemmar. Tidningen utkommer 2 gånger om året och distribueras till tusentals skolungdomar runtom i Svenskfinland samt till alla svenskspråkiga högstadier, gymnasier, yrkesinstitut och bibliotek. Upplagan är cirka 2 000. EBL finansieras med stöd av Föreningen Konstsamfundet.

EBL är ett kreativt, dynamiskt och modernt magasin både till innehåll och utseende. Innehållet består av reportage, bildessäer, artiklar och kolumner om teman som berör just oss som skolungdomar!

Senaste numret

Nej tack till höjd läropliktsålder. Elevriksdagen ERIK valde en ny förbundsstyrelse. Emilie Jäntti vill utveckla FSS intressebevakning och satsa på regional spridning. Små val kan ha stor inverkan då det kommer till klimat.

Du kan läsa tidigare nummer av EBL i tidningsarkivet.

Vill du medverka i EBL?

Tycker du om att skriva, fotografera, teckna eller annars bara vill vara med och göra EBL? Vi söker medarbetare från hela Svenskfinland och erbjuder en möjlighet att få ditt material publicerat för en bred publik – kontakta oss så berättar vi mer!

Annonsera i EBL

Är du intresserad av att annonsera i EBL? Kontakta gärna kommunikationskoordinator Emil Widlund, emil.widlund@skolungdom.fi.