Vårevenemang 9-10.4 i Helsingfors

14 februari 2022, 13:17 | av | publicerat i ,

Varmt välkommen på vårevenemang 9-10.4.2022 på förbundets kansli i Helsingfors!

Helgen är uppdelad i två delar vilket innebär att lördagen och söndagen behandlar olika teman och som deltagare kan du välja att delta ena eller båda dagarna. 

Evenemanget är kostnadsfritt och FSS står för eventuella resor samt övernattning på omenahotelli för dem som kommer längre bort ifrån.

Lördagens program: Journalistik och skrivande (kl. 11-18)
Det här är evenemanget för dig som är intresserad av journalistik och att skriva! Här kommer vi att ta oss an bland annat följande frågor: Läser folk för lite nyheter? Vilka frågor får/borde få synlighet i nyheterna? Vilka nya problem medför så kallad klick-journalistik?

Dessutom får vi ta del av en workshop i journalistiskt skrivande tillsammans med Ted Urho samt paneldiskussioner med personer som jobbar med journalistik och skrivande i lite olika former. 

Om du har frågor om lördagen kan du kontakta Adele Westerlund via e-post adele.westerlund@skolungdom.fi eller telefon 0458925070

Söndagens program: ERIK-förberedande (kl. 10-15)
Är du intresserad av FSS verksamhet, har du frågor kring årsmötet eller finns det något du tycker saknas i vårt politiska program? Då är detta evenemang för dig. Under söndagen informeras det kring årsmötet och deltagarna lär sig hur man skriver motioner i form av en workshop.

Riksdagsledamoten och FSS alumnen Mats Löfström kommer även att gästa oss under dagen. Han berättar om hur det är att arbeta i riksdagen, hur vägen till politiken kan se ut och hur hans tid i FSS såg ut.Om det finns frågor om söndagen så kan du kontakta Cecilia Huhtala via e-post cecilia.huhtala@skolungdom.fi eller telefon 044 980 7553Anmälan är öppen fram till och med den 8.3.2022.

Anmälan hittar du här.

Håll dig uppdaterad - Prenumerera på FSS nyhetsbrev!

Få senaste informationen om FSS verksamhet direkt i din inkorg en gång i månaden!

Vi spammar inte! Läs vår [link]integritetspolicy[/link] för mer info.