Toppmöte för ordförande i elev- och studerandekårsstyrelser

22 augusti 2018, 11:03 | av | publicerat i ,

FSS ordnar för första gången ett toppmöte som samlar ordförande för elev- och studerandekårer i hela Svenskfinland. Toppmötet ordnas i Tammerfors 5–7 oktober 2018.

Är du ordförande för en elev- eller studerandekår? Ta kontakt (info@skolungdom.fi eller 040 352 5232)! Vi vill gärna bjuda in dej till Toppmötet, för att komma och bidra med din kompetens och erfarenhet, och självklart för att inspireras av så väl dina kollegor som av våra awesome talare.

Som plats för konferensen fungerar Lapland Hotels, där vi både sover och har största delen av programmet. Programmet hittar du nedan, talarna får du mer information om under de kommande veckorna. (Kolla in @skolungdom på some!)

Konferensen kostar 30 euro per deltagare, och du får gärna ta med en vice ordförande eller styrelsemedlem. Du kan be att skolan, studerandekåren eller kanske Hem och skola-föreningen betala deltagaravgiften. Resor, övernattning, program och mat ingår.

Frågor? Mejla info@skolungdom.fi eller ring 040 352 5232.

Anmälan till Toppmötet har nu stängt. Alla anmälda har fått ett deltagarbrev med detaljerad information om konferenshelgen.

 

Programmet

Tågtidtabeller

Håll dig uppdaterad - Prenumerera på FSS nyhetsbrev!

Få senaste informationen om FSS verksamhet direkt i din inkorg en gång i månaden!

Vi spammar inte! Läs vår [link]integritetspolicy[/link] för mer info.