Toppmöte 2021

17 september 2020, 15:45 | av | publicerat i

Finlands Svenska skolungdomsförbund ordnar ett Toppmöte i Tammerfors för elevkårernas och studerandekårernas ordföranden och andra elevkårsaktiva från hela svenskfinland fredag-söndag, 3-5 december 2021.

Vi bjuder in två representanter per skola att komma och dela med sig av sina kunskaper, nätverka med andra elevkårsaktiva och få ny inspiration till sina uppdrag.

Under veckoslutet kommer bland annat teman som skoldemokrati, likabehandling och en levande verksamhet behandlas i olika former. Deltagarna lär sig nya saker om sitt viktiga uppdrag i sin skolas EKS, samt om hur de kan utveckla sin verksamhet.

Programmet kör igång fredag kväll och avslutas på söndag kring kl. 14 så att alla hinner hem i god tid. Deltagaravgiften är 50€. I avgiften ingår resor till och från Tammerfors (ersättning sker i efterhand mot biljett + kvitto, vi ersätter barn och studerandebiljetter), inkvartering på hotell, alla måltider och programmet. Vi tipsar om att till exempel skolan gärna kan betala avgiften.

Anmälan till evenemanget är öppen fram till den 19 november. Mera information skickas senare ut till de som anmäler sig.

OBS! För att vi ska kunna ha ett så säkert evenemang som möjligt vill vi att man vid incheckning kan visa upp antingen coronapass eller ett negativt coronatest taget inom 24h. Vi kommer också ha snabbtest på plats.

För frågor:

kansliet@skolungdom.fi 

Finlands Svenska Skolungdomsförbund FSS rf bevakar svenskspråkiga elevers och studerandes intressen i Finland och är en påverkningskanal i utbildningspolitiska frågor. Vi stöder och utbildar elev- och studerandekårer i hela Svenskfinland. FSS är partipolitiskt och religiöst obundet.

Anmälan

FSS följer noggrant med myndigheternas information och rekommendationer angående coronavirusläget.
Om du har frågor angående arrangemangen så kan du ta kontakt med vår verksamhetsledare Ellinor Juth, ellinor.juth@skolungdom.fi eller ringa 050 354 5951.

Vad? FSS toppmöte 2021
När? 3-5.12.2021
Var? Tammerfors
För vem? Elev- och studerandekårsaktiva i finlandssvenska högstadier, gymnasier, yrkesläroanstalter och folkhögskolor

Håll dig uppdaterad - Prenumerera på FSS nyhetsbrev!

Få senaste informationen om FSS verksamhet direkt i din inkorg en gång i månaden!

Vi spammar inte! Läs vår [link]integritetspolicy[/link] för mer info.