Toppmöte 2019

8 september 2019, 11:43 | av | publicerat i

FSS toppmöte för elev- och studerandekårsaktiva ordnas i år den 11–13 oktober i Tammerfors (Svenska samskolan). På toppmötet samlas EKS/SKS-aktiva från högstadier, gymnasier, yrkesläroanstalter och folkhögskolor i hela Svenskfinland för ett veckoslut fyllt av intressanta diskussioner, motiverande talare och nya insikter.

Anmälan till Toppmöte har stängt. Alla anmälda har fått ett mejl med praktiskt information. Om du inte fått deltagarinformationen, kontakta oss.

Under veckoslutet behandlas relevanta teman såsom ledarskap, påverkan och personlig utveckling. Deltagarna lär sig nya saker om sitt viktiga uppdrag i sin skolas EKS/SKS och nätverkar med andra aktiva från olika håll i Svenskfinland.

Programmet kör igång på fredagen kl. 18, incheckning på hotellet är möjlig från och med kl. 15. Evenemanget är slut kring kl. 14 på söndagen.

Upp till tre deltagare från varje skolas EKS/SKS får delta på Toppmöte. Deltagaravgiften är 50 euro per deltagare. I avgiften ingår resor till och från Tammerfors, inkvartering på hotell, alla måltider och programmet. Vi tipsar om att till exempel skolan gärna kan betala avgiften.


Vad? FSS toppmöte 2019
När? Fredag 11 oktober kl. 18 till söndag 13 oktober kl. 14
Var? Tammerfors, Svenska samskolan, Koulukatu 14, 33200 Tampere
För vem? Elev- och studerandekårsaktiva i finlandssvenska högstadier, gymnasier, yrkesläroanstalter och folkhögskolor


Vill du bli kontaktad?

Sitter du i din skolas EKS/SKS? Lämna in dina kontaktuppgifter så skickar vi en personlig inbjudan med mera information om evenemanget direkt till dig: Kontaktuppgifter till EKS/SKS

Håll dig uppdaterad - Prenumerera på FSS nyhetsbrev!

Få senaste informationen om FSS verksamhet direkt i din inkorg en gång i månaden!

Vi spammar inte! Läs vår [link]integritetspolicy[/link] för mer info.