Studiekort för läsåret 2018-2019

7 juni 2018, 11:01 | av | publicerat i

Om du fortsätter grundskolan eller dina studier på andra stadiet blir det i höst dags att förnya studiekortet och beställa den nya läsårsdekalen 2018-2019. Den nuvarande läsårsdekalen (2017-2089) är i kraft endast till slutet av september 2018 – för att ha tillgång till studieförmåner under det läsåret 2018-2019 måste du ha den nya läsårsdekalen 2018-2019 på ditt studiekort. Varje inskriven FSS medlem kommer i början av augusti att få ett e-postmeddelande med instruktioner för hur man förnyar studiekortet och beställer den nya läsårsdekalen.

Om du fortsätter dina studier och vill ha den nya läsårsdekalen ska du logga in i medlemsregistret och ladda upp ett giltigt studieintyg, som intyg godkänns en Wilma-screenshot eller ett inskannat/fotograferat intyg från skolan med underskrift och stämpel. Varje inskriven medlem kommer att få ett e-postmeddelande i slutet av juli med personliga inloggningsuppgifter till medlemsregistret där inmatningen av intyget sker. Efter mottaget intyg fakturerar vi medlemsavgiften per e-post (15 eur för studerande på andra stadiet och 9 eur för elever i grundskolans övre årskurser) och då du betalt fakturan skickar vi den nya läsårsdekalen och ungdomskalendern hem till dig. Du kan räkna med att få dekalen och kalenderns ungefär en vecka efter registrerad betalning.

Om du har frågor om studiekort eller den nya lärsårsdekalen kan du kontakta oss på studiekort@skolungdom.fi eller 09 644881.

 

Håll dig uppdaterad - Prenumerera på FSS nyhetsbrev!

Få senaste informationen om FSS verksamhet direkt i din inkorg en gång i månaden!

Vi spammar inte! Läs vår [link]integritetspolicy[/link] för mer info.