Sparka igång valvåren med FSS – Kick-off i Vasa 2–3 februari

7 januari 2019, 13:34 | av | publicerat i

Anmälan har stängt.

Kom med och sparka igång denna händelserika vår med oss den 2–3 februari i Vasa!

På kick-offen blickar vi in i vårens evenemang och händelser, bl.a. riksdags- och EU-valen. Vad ska man hålla ögonen på i vårens riksdagsval? Hur kan vi förbättra skolan och ungas vardag på EU-nivå?

Är du nyfiken på att vara med i FSS styrelse i framtiden? Då ska du närvara när vi ger tips och info om hur du ställer upp i styrelsevalet på vårt årsmöte ERIK i maj.

Vare sej du är veteran eller gulis i FSS är du varmt välkommen med att lära känna nya människor och ha kul med oss! Ta också med dina kompisar för ett veckoslut i Vasa.

Evenemanget är gratis för alla deltagare (resor, övernattning, program och mat ingår). Vi ersätter resor i efterhand mot kvitto och biljett. Skicka dina biljetter till info@skolungdom.fi med kontonummer och namn för att få ersättning.

Detaljerad information om övernattningen med mera skickas ut efter att anmälningstiden löpt ut. Du anmäler dej till evenemanget genom detta formulär:

Varmt välkommen med! På frågor, kommentarer och önskemål svarar vice ordförande Dan Cederlöf och kommunikationskoordinator Emil Widlund, du når oss på mejladressen info@skolungdom.fi.

Hoppas vi ses i Vasa!

Håll dig uppdaterad - Prenumerera på FSS nyhetsbrev!

Få senaste informationen om FSS verksamhet direkt i din inkorg en gång i månaden!

Vi spammar inte! Läs vår [link]integritetspolicy[/link] för mer info.