Jobba för FSS: Projektkoordinator, FSS 100 år

3 maj 2020, 22:34 | av | publicerat i

Finlands Svenska Skolungdomsförbund FSS rf stiftades den 4 januari 1921 och år 2021 fyller förbundet 100. Jubileet uppmärksammas på FSS evenemang under hela året, och festen kulminerar i en bankett lördagen den 23 oktober 2021 på Gamla studenthuset i Helsingfors.

Nu söker vi en projektkoordinator för att koordinera jubileumsåret. Som projektkoordinator ansvarar du för evenemangens praktiska arrangemang, marknadsföring och budget samt kontakten med intressenterna. Du kommunicerar smidigt på svenska och finska och har erfarenhet av projekthantering.

Som projektkoordinator arbetar du målmedvetet och löser problem både självständigt och tillsammans med resten av kansliet och FSS styrelse. Du har utmärkt koordinationsförmåga och klarar av att hålla många bollar i luften på samma gång. Tidigare erfarenhet av liknande projekt är meriterande.

Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt och självstyrt arbete med möjlighet att utvecklas som projektledare. Arbetet är en projektanställning fram till slutet av december 2021. Arbetstiden är 12 timmar per vecka och går till exempel bra att kombinera med studier. Vi erbjuder en rättvis lön för arbetet, arbetsplatshälsovård och flexibla arbetstider.

Skicka in en fritt formulerad ansökan med CV till verksamhetsledare Ellinor Juth (ellinor.juth@skolungdom.fi) senast söndag 31.5.2020. Ange “Projektkoordinator FSS 100” i ämnesraden. 

Vi börjar intervjua sökande redan under ansökningstiden, så skicka in din ansökan så fort som möjligt. Arbetet inleds enligt överenskommelse.

Tilläggsinformation ges  av verksamhetsledare Ellinor Juth, tfn 050 354 5951, ellinor.juth@skolungdom.fi.

Vi önskar att personer av olika ålder, bakgrund och kön söker jobb hos oss. Alla arbetssökande behandlas likvärdigt i enlighet med vår likabehandlingsplan. Vi använder oss av anonym rekrytering i rekryteringsprocessen.

Finlands Svenska Skolungdomsförbund är en partipolitiskt obunden intresseorganisation för elever i grundskolans övre årskurser och studerande på andra stadiet.

Håll dig uppdaterad - Prenumerera på FSS nyhetsbrev!

Få senaste informationen om FSS verksamhet direkt i din inkorg en gång i månaden!

Vi spammar inte! Läs vår [link]integritetspolicy[/link] för mer info.