OSKU:s julglögg

2 december 2015, 21:47 | av | publicerat i

FSS representerade på vår systerorganisation OSKU:s julglögg. Suomen Opiskelija-Allianssi är en fristående organisation för finskspråkiga yrkesstuderande på andra stadiet i Finland. På glöggkvällen bjöds vi på goda hembakade pepparkakor och pastejer och en lite mingel. På plats fanns ett stort gäng nya och gamla aktiva medlemmar, samt representanter för deras samarbetspartners. OSKU:s avgående ordförande Kimi Merikukka och generalsekreteraren Maiju Korhonen presenterade förbundets verksamhet under det gångna året. Förbundet har deltagit aktivt i politiska debatter men också haft stor framgång med anordnandet av evenemang, däribland ett populärt sommarläger. Den nya styrelsen för det kommande verksamhetsåret presenterade sig också. OSKU har lyckats bra med sin regionala spridning och har också fler olika skolor och linjer representerade.

– Jag är nervös. Och underlig. Och jag leder förbundet nästa år, presenterade sig René Stolt från Uleåborg som kommer att fungera som förbundsordförande nästa år.

FSS önskar OSKU ett givande verksamhetsår och hoppas på ett bra samarbete även i fortsättningen. Vidare tackar vi för inbjudan och önskar OSKU välkomna på vår egen julglögg om två veckor.

Håll dig uppdaterad - Prenumerera på FSS nyhetsbrev!

Få senaste informationen om FSS verksamhet direkt i din inkorg en gång i månaden!

Vi spammar inte! Läs vår [link]integritetspolicy[/link] för mer info.