Malin Lindholm ny förbundssekreterare för FSS!

9 augusti 2016, 17:10 | av | publicerat i ,

Förbundsstyrelsen för Finlands Svenska Skolungdomsförbund FSS rf har anställt ekonomistuderande Malin Lindholm, 26 år från Esbo till ny förbundssekreterare. Malin efterträder Tim Karike som går vidare till nya utmaningar.

Till förbundssekreterarens arbetsuppgifter hör förbundets förvaltning och ekonomi, upprätthållandet av kontakten med samarbetspartners och finansiärer samt kansliförmanskap. Förbundssekreteraren rapporterar till förbundsordförande.

Före FSS har Malin arbetat som kanslist på Nyländska Jaktklubben och är dessutom ordförande för Finlands Svenska Scouter rf. Malin tillträder officiellt 1.9.2016, men inleder sitt arbete redan 25.8 med en inskolningsperiod på förbundskansliet i Helsingfors.

”Jag är förväntansfull och entusiastisk för nya utmaningar på Finlands Svenska Skolungdomsförbund. Förbundet har en central roll för ungdomars möjlighet att påverka skolpolitiska frågor, och därmed uppmuntra medlemmarna till aktiva samhällspåverkare. Jag ser framemot att jobba för FSS och utveckla förbundet till ännu bättre”, konstaterar nya förbundssekreteraren Malin Lindholm.

 

Pressfoton

jpg, jpg

 

Tilläggsuppgifter ges av

 

Nicholas Kujala
förbundsordförande
044-277 8669

Malin Lindholm
förbundssekreterare (fr.o.m. 1.9.)
0400 60 7245

 

Håll dig uppdaterad - Prenumerera på FSS nyhetsbrev!

Få senaste informationen om FSS verksamhet direkt i din inkorg en gång i månaden!

Vi spammar inte! Läs vår [link]integritetspolicy[/link] för mer info.