Jobba för FSS: Kommunikatör

3 maj 2020, 22:33 | av | publicerat i

På FSS jobbar vi varje dag för att förbättra skolungdomens vardag och liv. Det gör vi genom aktiv intressebevakning, samarbete med elev- och studerandekårer och kompetensbyggande aktiviteter och evenemang för unga. Vår kommunikationskoordinator går vidare till nya utmaningar och vi söker nu en ny kommunikatör till vårt team.

Kommunikatören koordinerar och förverkligar förbundets kommunikation och marknadsföring. Du har en känsla för språk, brinner för tillgänglig kommunikation och rockar sociala medier. Du har en förmåga att förklara saker tydligt och lättillgängligt i text till målgruppen unga. Arbetet är varierande i tempo och förutsätter långsiktigt planerande men även snabba reaktioner.

Arbetet kräver utmärkta kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska och finska. Studier i kommunikation och kunnande i fotografering, video och grafisk planering ser vi som meriterande.

Inom FSS kansli ansvarar vi alla för egna helheter. Samtidigt förväntar vi oss också att vår personal hoppar utanför det egna ansvarsområdet för att göra gemensamma satsningar – det kan handla om bära en hög papplådor tillsammans, att läsa ett lagförslag eller att jobba tillsammans för att förverkliga vårt årsmöte. Vi hoppas naturligtvis också att du vill vara en aktiv del av vår arbetsgemenskap, utveckla arbetsplatsen tillsammans med oss och lägga till dina favoritlåtar på kansliets gemensamma Spotify-spellista.

Vi är ett ungdomsförbund och en grundläggande värdering i vår verksamhet är ungas delaktighet. En viktig del av arbetet är att jobba med unga.

Kommunikatören anställs tills vidare. Arbetstiden är 19 timmar per vecka och går till exempel bra att kombinera med studier. Vi erbjuder en rättvis lön för arbetet, arbetsplatshälsovård och flexibla arbetstider.

Skicka in en fritt formulerad ansökan med CV till verksamhetsledare Ellinor Juth (ellinor.juth@skolungdom.fi) senast söndag 31.5.2020. Ange “Kommunikatör” i ämnesraden. 

Vi börjar intervjua sökande redan under ansökningstiden, så skicka in din ansökan så fort som möjligt. Sökande ska vara förberedda på att skicka in arbetsprov. Arbetet inleds enligt överenskommelse.

Tilläggsinformation ges  av verksamhetsledare Ellinor Juth, tfn 050 354 5951, ellinor.juth@skolungdom.fi.

Vi önskar att personer av olika ålder, bakgrund och kön söker jobb hos oss. Alla arbetssökande behandlas likvärdigt i enlighet med vår likabehandlingsplan. Vi använder oss av anonym rekrytering i rekryteringsprocessen.

Finlands Svenska Skolungdomsförbund är en partipolitiskt obunden intresseorganisation för elever i grundskolans övre årskurser och studerande på andra stadiet.

Håll dig uppdaterad - Prenumerera på FSS nyhetsbrev!

Få senaste informationen om FSS verksamhet direkt i din inkorg en gång i månaden!

Vi spammar inte! Läs vår [link]integritetspolicy[/link] för mer info.