FSS söker en projektkoordinator för FSS 100 år

20 juli 2021, 14:08 | av | publicerat i

Finlands Svenska Skolungdomsförbund FSS rf stiftades den 4 januari 1921 och år 2021 fyller förbundet 100 år. Jubileet uppmärksammas på FSS evenemang under hela året , på grund av coronapandemin har en del av festligheterna varit tvungna att skjutas upp, och jubileumsåret kulminerar i en bankett lördagen den 19 februari 2022 på Gamla studenthuset i Helsingfors.

Nu söker vi en projektkoordinator för att koordinera jubileumsåret. Som projektkoordinator ansvarar du för evenemangens praktiska arrangemang, marknadsföring och budget samt kontakten med intressenterna. Du kommunicerar smidigt på svenska och finska och vi ser gärna att du  har erfarenhet av projekthantering.

Som projektkoordinator arbetar du målmedvetet och löser problem både självständigt och tillsammans med resten av kansliet och FSS styrelse. Du har utmärkt planeringsförmåga och klarar av att hålla många bollar i luften på samma gång. Tidigare erfarenhet av liknande projekt är meriterande.

Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt och självstyrt arbete på en dynamisk arbetsplats med möjlighet att utvecklas som projektledare. Arbetet är en projektanställning fram till slutet av februari 2022. Arbetstiden är 12 timmar per vecka och bra att kombinera med studier. Vi erbjuder arbetsplatshälsovård och flexibla arbetstider.

Skicka in en fritt formulerad ansökan med CV till verksamhetsledare Ellinor Juth (ellinor.juth@skolungdom.fi) senast söndag 8.8.2021. Ange “Projektkoordinator FSS 100” i ämnesraden. 

Vi intervjuar sökande vecka 33. Arbetet inleds enligt överenskommelse men så fort som möjligt.

Vi använder oss av anonym rekrytering.

Tilläggsinformation ges  av verksamhetsledare Ellinor Juth, tfn 050 354 5951, ellinor.juth@skolungdom.fi.

Håll dig uppdaterad - Prenumerera på FSS nyhetsbrev!

Få senaste informationen om FSS verksamhet direkt i din inkorg en gång i månaden!

Vi spammar inte! Läs vår [link]integritetspolicy[/link] för mer info.