FSS söker en Art Director för Elevbladet

18 november 2021, 09:58 | av | publicerat i

Vi på FSS söker nu en kreativ och driven Art Director som tillsammans med vårt team visionerar ett modigt uttryck för vår medlemstidning Elevbladet.

Som Art Director för Elevbladet håller du i trådarna för tidningens visuella uttryck, både på papper och på webben. Du jobbar med layout, foto och grafik samt beroende på intresse även med video. Du deltar i planeringen av tidningen under hela processens gång.

FSS medlemstidning Elevbladet (EBL) är en ställningstagande publikation som utkommer med digitalt innehåll året om och 2 tryckta nummer per år. Tidningen skapas av ungdomar för ungdomar och finansieras med stöd av Föreningen Konstsamfundet.

Vad söker vi?

Vi söker dig som

  • känner InDesign, Photoshop och Illustrator som dina egna fickor
  • brinner för att fota och göra grafik
  • har idéer och tar initiativ för att förverkliga dem
  • jobbar lösningsinriktat och flexibelt i team eller själv
  • inte tvekar inför nya utmaningar.

Vi önskar att du har erfarenhet av layout både på papper och på skärm. Kunskaper i webbdesign och videoproduktion räknas till fördel.

Vad ger vi dig?

Du får jobba med något du brinner för i ett nytänkande och ständigt utvecklande team. Ditt arbete får synlighet i skolor och hem runtom hela Svenskfinland. Och förstås får du ett rättvist arvode för din insats.

Hur söker jag?

Skicka in en fritt formulerad ansökan med CV och grafisk portfolio till förbundsordförande Alexandra Wegelius, alexandra.wegelius@skolungdom.fi. Ange “Art Director EBL” i ämnesfältet. Formen för portfolion är fri. Din ansökan behöver vi senast 8 december 2021. Vi intervjuar lämpliga sökande efter att ansökningstiden gått ut.

Frågor?

Tveka inte att kontakta förbundsordförande Alexandra Wegelius  ifall du vill veta mera. 

Alexandra Wegelius

förbundsordförande FSS

alexandra.wegelius@skolungdom.fi

050 4661551

Vi önskar att personer av olika ålder, bakgrund och kön söker jobb hos oss. Alla arbetssökande behandlas likvärdigt i enlighet med vår likabehandlingsplan.

Finlands Svenska Skolungdomsförbund är en partipolitiskt obunden intresseorganisation för elever i grundskolans övre årskurser och studerande på andra stadiet.

Håll dig uppdaterad - Prenumerera på FSS nyhetsbrev!

Få senaste informationen om FSS verksamhet direkt i din inkorg en gång i månaden!

Vi spammar inte! Läs vår [link]integritetspolicy[/link] för mer info.