FSS söker Art Director!

14 november 2023, 14:40 | av | publicerat i ,

Vi på FSS är för närvarande på jakt efter en kreativ och ambitiös Art Director som tillsammans med vårt team vill skapa ett modigt uttryck för vår medlemstidning Elevbladet och vår ungdomskalender.

I rollen som Art Director för Elevbladet och kalendern kommer du att ansvara för det visuella uttrycket i både tryckt och digital form. Ditt arbetsområde kommer att inkludera layout, fotografi och grafisk design, och beroende på dina intressen även videoproduktion. Du kommer även vara delaktig i planeringen av tidningen genom hela processen.

FSS medlemstidning Elevbladet (EBL) är en opinionsbildande publikation som utkommer med digitalt innehåll året om och två tryckta nummer per år. Tidningen skapas av ungdomar för ungdomar. Ungdomskalendern är en läsårskalender som FSS skickat till sina medlemmar. 

Vilka egenskaper söker vi?

Vi söker dig som

  • har expertis i InDesign, Photoshop och Illustrator
  • brinner för att fota och skapa grafik
  • har kreativa idéer och tar initiativ för att förverkliga dem
  • kan arbeta lösningsorienterat och flexibelt både i team och självständigt. 
  • inte tvekar att ta sig an nya utmaningar.

Erfarenhet av layout både för tryckt och digital media är meriterande, och kunskaper inom webbdesign och videoproduktion är fördelaktiga.

Vad kan du förvänta dig? 

Du kommer att få möjlighet att arbeta med din passion inom ett innovativt och ständigt utvecklande team. Ditt arbete kommer att nå ut till skolor och hem över hela Svenskfinland och du kommer självklart få ett arvode för din insats. Arvodet beror på finansieringen men rör sig kring 2000€. 

Hur ansöker du?

Skicka in din ansökan tillsammans med ditt CV och grafisk portfolio i valfritt format till verksamhetsledare Mikaela Jokinen på mikaela.jokinen@skolungdom.fi 

Var vänlig och ange  “Art Director” i ämnesfältet. Sista ansökningsdagen är den 26 november 2023. Vi kommer att börja intervjua lämpliga kandidater efter ansökningstidens utgång och planerar att ta ett beslut den 2 december. 

Frågor?

Tveka inte att kontakta verksamhetsledare Mikaela Jokinen ifall du har några frågor:

Mikaela Jokinen, Verksamhetsledare

mikaela.jokinen@skolungdom.fi

+358 50 301 2456

Vi uppmuntrar sökanden från olika åldrar, bakgrunder och kön att söka jobb hos oss. Rekryteringsprocessen är anonym, och alla sökanden behandlas likvärdigt i enligt med vår likabehandlingsplan. 

Finlands Svenska Skolungdomsförbund är en partipolitiskt obunden intresseorganisation för elever i grundskolans övre årskurser och studerande på andra stadiet samt på folkhögskolor. 

Länkar:

Medlemstidningens hemsida elevbladet.fi 

Medlemstidningen ISUU

EBL instagram @elevbladet 

Håll dig uppdaterad - Prenumerera på FSS nyhetsbrev!

Få senaste informationen om FSS verksamhet direkt i din inkorg en gång i månaden!

Vi spammar inte! Läs vår [link]integritetspolicy[/link] för mer info.