FSS Förbundsordförande bjuden till slottsbalen

6 december 2015, 13:52 | av | publicerat i

Nicholas Kujala, Förbundsordförande på Finlands Svenska Skolungdomsförbund FSS rf, har fått inbjudan till Självständighetsdagens galamottagning ordnad av Republikens president. Inbjudan till slottsbalen kom som en total överraskning till förbundet, och förbundet tackar ja med stor ära till inbjudan. Ordförande Kujala deltar på balen med sin flickvän Paula Karhunen.

Förbundsordförande Kujala, 20 år, känner stor tacksamhet med anledning till inbjudan. ”Jag är för hela förbundets del otroligt tacksam för denna inbjudan. Det är en stor ära att bli bjuden till mottagningen, och jag ser det som ett hedersuppdrag att få representera FSS ikväll på slottsbalen”, konstaterar Förbundsordförande Kujala. ”Det är ytterst fint att Presidenten uppmärksammar det arbete vi gör för de finlandssvenska eleverna i Finland, och ger motivation till att arbeta även hårdare för elevernas rättigheter i framtiden”, fortsätter Kujala.

Finlands Svenska Skolungdomsförbund FSS rf är ett partipolitiskt och religiöst obundet förbund som riktar sig till svenskspråkiga elever i grundskolans övre årskurser (åk 7-9) samt till studerande på andra stadiet, d.v.s. studerande i folkhögskolor, gymnasier och yrkesläroanstalter i Finland. Förbundet fungerar som elevers och studerandes intresseorganisation och bevakar skolungdomens rättigheter både i skolvärlden och i samhället samt fungerar som påverkningskanal i skolpolitiska frågor.

 

För mera information, vänligen kontakta

 

Nicholas Kujala

förbundsordförande

044 277 8669

 

Håll dig uppdaterad - Prenumerera på FSS nyhetsbrev!

Få senaste informationen om FSS verksamhet direkt i din inkorg en gång i månaden!

Vi spammar inte! Läs vår [link]integritetspolicy[/link] för mer info.