FSS börjar blogga!

28 januari 2021, 12:28 | av | publicerat i ,

FSS kommer att börja blogga från och med januari 2021. Vår blogg tangerar varierande ämnen som exempelvis utbildning och samhälle men du kommer också att få läsa inlägg om bland annat populärkultur och mycket annat.

Vi efterlyser nu intresserade skribenter och välkomnar texter av olika slag. Skribenter från skolors elev- eller studerandekårer är jättevälkomna att skriva inlägg till bloggen. Det kan vara texter om något som är på gång i er skola, till exempel något roligt evenemang, inspirerande föreläsning eller temadag som är speciell för er skola. Ifall du vill skriva en opinionstext och ta upp något som är viktig för dej så uppmuntrar vi dej varmt att skicka in din text till oss.

Vi hoppas på att få ett så brett skribent utbud som möjligt så ifall du känner för att skriva ett inlägg så ska du absolut höra av dej! Blogginläggen publiceras på FSS hemsida. Ifall du är intresserad av att skriva ett inlägg till bloggen eller om du har frågor kan du kontakta ordförande Alexandra Wegelius (alexandra.wegelius@skolungdom.fi) eller kommunikatör Melina von Kraemer (melina.vonkraemer@skolungdom.fi).

Läs ordförande Alexandras första blogginlägg här.

Håll dig uppdaterad - Prenumerera på FSS nyhetsbrev!

Få senaste informationen om FSS verksamhet direkt i din inkorg en gång i månaden!

Vi spammar inte! Läs vår [link]integritetspolicy[/link] för mer info.