Dags att betala medlemsavgiften

30 juli 2015, 11:49 | av | publicerat i

Det har blivit dags att betala årets medlemsavgift i Finlands Svenska Skolungdomsförbund FSS rf!

På baksidan finns din personliga medlemsfaktura. Kolla att medlemsuppgifterna stämmer och betala medlemsavgiften enligt anvisningarna. Ifall du bytt skola, har utexaminerats, vill bli stödande medlem eller redan betalat årets läsårsavgift (betalat efter 1.6.2015) ber vi dig ta kontakt med oss. Förbundet har nyligen tagit i bruk ett nytt medlemsregister så vi ber om förståelse för möjliga fel.

Efter att du betalat läsårsavgiften är det bara att vänta. Det tar ca 2-3 veckor för din nya läsårsdekal att komma. Den gamla läsårsdekalen 2014/2015 är i kraft tills 30.9.2015 och den nya läsårsdekalen 2015/2016 tills 30.9.2016.

Som medlem av FSS får du förutom studiekortet och alla de fantastiska rabatter det för med sig också andra förmåner, som är exklusivt menade för FSS medlemmar. Precis som tidigare år får du Ungdomskalendern 2015-2016 hemskickat per post med din nya läsårsdekal. Ungdomskalendern är en läsårskalender formad och utarbetad av unga, för unga. Vi har lyssnat på all den fina feedback och respons vi fått av er medlemmar, och i år hoppas vi kunna erbjuda er en ännu mer välfungerande och snygg kalender! Som medlem i FSS kommer du också få förbundets medlemstidning Elevbladet EBL. EBL dimper ner i din postlåda fyra gånger i året och garanterar dig intressanta och givande lässtunder under hela året! Om du själv är intresserad av att skriva, rita, fota eller på något annat sätt vara med och forma den enda svenskspråkiga ungdomstidning av sitt slag i Finland, ta friskt kontakt med FSS kansli!

Under året ordnar FSS också en mängd evenemang för skolungdomar. Läs mera om vad som är på gång på förbundets förnyade hemsida skolungdom.fi. FSS evenemang är inte till för att talas om, de ska upplevas! Gå alltså inte miste om chansen att träffa andra unga från runt om i Svenskfinland och samlas kring spännande ämnen!

Om du undrar över något, är det bara att ta kontakt med FSS kansli. Du kan skicka e-post till adressen studiekort@skolungdom.fi eller ringa numret 09 644 881 På kansliet sitter ordförande Nicholas Kujala, generalsekreterare Otto Pettersson och organisationssekreterare Tim Karike, som väntar på din studiekortsbeställning!

 

FSS önskar dig en superb start på skolåret!

 

Pst! Kom ihåg att du som medlem av Finlands Svenska Skolungdomsförbund FSS rf har rätt att delta i förbundets årsmöte Elevriksdagen ERIK i april 2016. På ERIK bestämmer delegaterna vad FSS kommer att göra, hur det ska göras och vem ska göra det. Kom med, tyck till och påverka, du vill väl inte att någon annan för din talan? #ERIK16

 

Håll dig uppdaterad - Prenumerera på FSS nyhetsbrev!

Få senaste informationen om FSS verksamhet direkt i din inkorg en gång i månaden!

Vi spammar inte! Läs vår [link]integritetspolicy[/link] för mer info.