Är du vår projektkoordinator för debattforum?

7 juni 2018, 17:08 | av | publicerat i

Finlands Svenska Skolungdomsförbund och Svensk Ungdom söker en projektkoordinator för debattforum!

 

Finlands Svenska Skolungdomförbund är en partipolitiskt obunden intresseorganisation för elever i grundskolans övre årskurser och studerande på andra stadiet. Svensk Ungdom är ett av de största politiska ungdomsförbunden i Finland. FSS och SU har sedan 2013 arrangerat debattforum (workshop i debatt och retorik) i gymnasier och yrkesinstitut samt en nationell debattävling. Nu söker vi en projektkoordinator för att koordinera helheten.

 

Som projektkoordinator ansvarar du för att marknadsföra konceptet och bär huvudansvaret för att göra skolbesök och för att koordinera av dessa. Du håller också i trådarna för arrangemangen kring debattävlingen. I praktiken betyder det t.ex att då en skola beställer ett debattforum är du personen som koordinerar resor, tar reda på hurdan grupp studerande vi ska jobba med, planerar workshopens upplägg och sammanställer en utvärdering. Med andra ord är du nyckelpersonen för att vårt projekt lyckas!

 

Som projektkoordinator jobbar du tätt med båda förbunden på våra kanslier i centrala Helsingfors (Kaserngatan 1 och Simonsgatan 8). Du vill koordinera ett projekt, har förmågan att aktivt tag i saker, löser problem när sådana uppstår och kommunicerar väl.

 

Arbetet inleds i augusti 2018 och avslutas i februari 2019, exakt tid enligt överenskommelse. Arbetet är ett flexibelt deltidsjobb på ungefär 10 timmar i veckan som passar perfekt för t.ex dig som vill jobba vid sidan om studier. Vi erbjuder trevliga kolleger, en inspirerande arbetsmiljö och goda möjligheter att utvecklas till en utmärkt projektledare.

 

Vi jobbar för att alla ska ha så jämlika möjligheter till arbete som möjligt, och vill att detta också syns i våra metoder. Därför tillämpar vi en anonym rekryteringsprocess fram till intervjuskedet. Det betyder att alla uppgifter som inte är relevanta för utförandet av arbetet, t.ex. namn, kön, ålder, födelseort och foto, tas bort ur urvalsprocessen. Anonymiseringen sker internt och påverkar alltså inte hur du gör din ansökan.

 

Intresserad av att komma med i vårt team? Vad kul! Skicka in en fritt formulerad ansökan med CV senast onsdagen 8.8 per e-post till både malin.lindholm@skolungdom.fi och benjamin.ellenberg@su.fi. Ange “Debattforum projektkoordinator” som rubrik för ditt meddelande.

 

TIlläggsinformation ges av FSS förbundssekreterare Malin Lindholm (malin.lindholm@skolungdom.fi eller 050 323 7418) eller SU:s förbundssekreterare Benjamin Ellenberg (benjamin.ellenberg@su.fi eller 044 294 3585).

 

Håll dig uppdaterad - Prenumerera på FSS nyhetsbrev!

Få senaste informationen om FSS verksamhet direkt i din inkorg en gång i månaden!

Vi spammar inte! Läs vår [link]integritetspolicy[/link] för mer info.