Är du vår AD för Elevbladet?

5 december 2017, 11:01 | av | publicerat i

Är grafisk design och ombrytning din grej? Har du en vision om hur en inspirerande tidning för elever och studerande ser ut? Då är det kanske just du som gör layouten för kommande nummer av Elevbladet! FSS har distribuerat en medlemstidning i olika former sedan 1920-talet – nu söker vi en ny Art Director för tidningen.

FSS medlemstidning Elevbladet (EBL) utkommer 4 gånger om året. Som Art Director för Elevbladet ansvarar du för tidningens utseende från idéstadie till färdig tryckversion. ADn deltar i planeringen av tidningen tillsammans med chefredaktören och redaktionsrådet, bestående av frivilliga skribenter.

VI SÖKER DIG SOM

  • har goda kunskaper i ombrytningsprogram
  • är initiativtagande, kreativ och vill utveckla tidningen
  • gärna samarbetar med andra och jobbar i team
  • jobbar lösningsinriktat och flexibelt
  • inte är rädd för deadlines

VAD GER VI DIG?

Vi ger dig möjligheten att vara kreativ, få ditt arbete tryckt och distribuerat i stor upplaga samt naturligtvis väldigt inspirerande och glada kollegor. För arbetet betalas ett arvode.

INTRESSERAD?

Vad kul! Du ansöker om jobbet genom att fylla i formuläret på http://bit.ly/ebladrekry och lämna in din CV samt ett arbetsprov senast den 4.1.2018. Art Directorn anställs som frilans med ett arvode per nummer för att utföra arbetet. Arvodet är 300 euro per nummer, med utrymme för diskussion baserat på arbetsplan och tidsanvändning.

ARBETSPROVET DÅ?

I arbetsprovet ska åtminstone ingå ett förslag på tidningens framsida och en ombruten sida med text och bild. Du kan gärna inkludera annat innehåll du tycker skulle passa i tidningen. Vi ger dig fria händer att förverkliga din vision, men håll i tankarna att tidningens målgrupp är unga – vi vill göra en tidning som inspirerar skolungdomens vardag.

ÄNNU NÅGRA FRÅGOR?

Tveka inte att kontakta förbundsordförande Bicca Olin, bicca.olin(a)skolungdom.fi eller 040 3525232.

KORT OM ELEVBLADET EBL

Elevbladet är Finlands Svenska Skolungdomsförbunds medlemstidning och medlemsförmån. Tidningen skapas av ungdomar för ungdomar. Ebl utkommer 4 gånger i året och distribueras till tusentals skolungdomar runtom i Svenskfinland samt till alla svenskspråkiga högstadier, gymnasier, yrkesinstitut och bibliotek. Upplagan är ca 2 000. Tidningen finansieras med stöd av Föreningen Konstsamfundet.

 

Håll dig uppdaterad - Prenumerera på FSS nyhetsbrev!

Få senaste informationen om FSS verksamhet direkt i din inkorg en gång i månaden!

Vi spammar inte! Läs vår [link]integritetspolicy[/link] för mer info.