FSS Styrelsekandidater 2018: Alvar Winquist


Namn: Alvar Winquist
Skola: Gymnasiet Lärkan
Ålder: 17
Hemkommun: Kyrkslätt
Jag är intresserad av att bli: Styrelsemedlem
Varför söker du till styrelsen? 
Jag har nu varit ca. 1 år i FSS internationella utskott. Jag har lärt mig mycket om FSS och blivit inspirerad att påverka mera inom förbundet. Jag skulle gärna delta mera i FSS verksamhet för att jag vill vara med och påverka och lära mig mera.
Vilka ansvarsuppgifter är du intresserad av?
Jag är intresserad av alla styrelsens uppgifter, men mest av allt skulle jag vilja leda internationella utskottet eftersom jag nu varit 1 år med i utskottet. Jag vet hur utskottet fungerar och utskottets uppgifter så jag tror jag skulle passa bra i den positionen.
Vad gör dej till en bra styrelsemedlem?  
Jag är en öppen, aktiv och ansvarfull person som brinner för att få jobba för FSS! Jag har varit med i FSS internationella utskott och är mycket bekant med förbundet.
Annat du vill berätta om dej själv? 
Jag är en 17-årig pojke från Kyrkslätt som spelar gitarr, är intresserad av vetenskap och gillar olika äventyr!
Läs mer om FSS årsmöte Elevriksdagen här, och om styrelsevalet här. Fler kandidater hittar du under vårens lopp här. Om du har frågor till kandidaterna kan du rikta dej till FSS ordförande Bicca Olin (maila bicca.olin@skolungdom.fi, ring, texta eller Whatsappa 0403525232 eller sök upp på some @biccaolin), som ger vidare information. Håll utkik efter kandidaternas presentationer på instagram @skolungdom!