FSS Styrelsekandidater 2018: Alexandra Wegelius


För- och efternamn: Alexandra Wegelius
Skola: preDP vid Vasa övningsskola
Ålder: snart 17
Hemkommun: Närpes
Jag är intresserad av att bli: Styrelsemedlem
Varför söker du till styrelsen? 
Jag söker till styrelsen för att jag vill kunna vara med och påverka, samt lära mig ännu mer om FSS och ta del av den fantastiska gemenskapen som finns inom förbundet. En annan anledning till att jag söker är också för att jag vill göra FSS ännu mer synligt och igenkänt i Österbotten, samt få med mer aktiva medlemmar här uppifrån.
Vilka ansvarsuppgifter är du intresserad av? 
Jag skulle gärna vilja leda verksamhetsutskottet då evenemang är något av det roligaste jag vet att både planera och att delta på. Kick-off:arna har blivit mina personliga favoritevenemang, så att få vara med och planera och fixa dem skulle vara jättekul.
Vad gör dej till en bra styrelsemedlem? 
Vad som gör mig till en bra styrelsemedlem är att jag är aktiv och motiverad, jag är öppen till nya saker och ger man mig en uppgift så sköter jag den. Jag har tidigare erfarenheter av FSS, och ser nu fram emot mitt tredje ERIK som är på inkommande. Under det verksamhetsår som gått har jag varit med som viceordförande för verksamhetsutskottet och skrivit för EBL, samt försökt vara så aktiv som möjligt inom förbundet.
Annat du vill berätta om dej själv? 
Jag är en positiv, glad tjej som tycker om att vara med och påverka och kunna göra saker för andra.